Etter å ha anskaffet nytt speilreflekskamera til jul, så har fotograferingen tatt seg opp ganske mye i heimen. Kunnskapen om bruken av kamera er stadig økende, men det er langt igjen. Jeg er usikker på hvor mye jeg skal sette meg inn i så lenge bildene blir bra (bra nok for meg ..) Resultatet får dere vurdere.

Kameraet vårt er et Nikon D3000. . Jeg er dårlig på fotoalbum, så jeg håper denne siden kan hjelpe meg litt med det ♥

I tillegg er det en liten juniorkunstner i huset som pt produserer en god del kunst. Dette egner seg absolutt for publisering utover husets fire vegger eller barnehagens vegger. Noen av tegningene ligger allerede på den gamle bloggen.

Snøkrystaller i januar

0 Svar to “Galleri”



  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar




Velkommen til min blogg, bli gjerne en stund

Her står det litt av hvert, mest om mat og hobby"greier", livet som mamma til tre og en halv - to store og en ganske mye mindre, og en bonus midtimellom. Og ellers hva som måtte falle meg inn å ville dele. Alt jeg publiserer her er av ren privat karakter, og er kun mine egne, høyst subjektive opplevelser. Mer under "Om meg"

Følg meg på Twitter som @RagOrj

Legg gjerne igjen kommentarer

Det setter jeg stor pris på. Skriv mange, og gjerne lange.

Mitt sitt

Copyright © ragnhildingeborg. Alle bilder er tatt av meg så fremt ikke annet er opplyst. All rights reserved. Åndsverksloven § 1 lyder: «Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket.»

Skriv inn din e-postadresse for å abonnere på denne bloggen og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 1 annen abonnent

Så mange har tittet innom her:

  • 9 089 hits